Članovi

Naš član Vizim je ovog meseca lansirao Vizim homecare aplikaciju sa lojaliti programom

Vizim Homecare – Zdravlje na dohvat ruke

Naš član, Vizim, predstavio je svoju inovativnu aplikaciju koja donosi novu dimenziju digitalnom zdravstvu. 

Vizim Homecare – Zdravlje na dohvat ruke

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo Vizim Homecare, inovativnu aplikaciju koja donosi novu dimenziju u digitalnom zdravstvu. Sa ciljem da unapredi kvalitet života korisnika, Vizim Homecare nudi sveobuhvatno rešenje za zdravstvenu negu u udobnosti Vašeg doma.

Vizim Homecare nudi personalizovan pristup, prilagođen individualnim potrebama svakog korisnika. Aplikacija omogućava zakazivanje poseta lekara u Vašem domu u vremenu koje Vama odgovara, laboratoriju na terenu, online kupovinu najtraženijih paketa, kao i pristup promotivnim cenama usluga, sve u okviru jednostavnog i intuitivnog interfejsa. Naša aplikacija nije samo alat, već i Vaš pouzdan partner u zdravlju.

Lojaliti program - nagrađujemo vašu vernost

Lojaliti program je jedan od načina na koji želimo da pokažemo našu posvećenost korisnicima. Svaki put kada koristite usluge doma zdravlja Vizim, skeniranjem Vašeg QR koda iz Vizim Homecare aplikacije prikupljate bodove koji se automatski dodaju na Vaš nalog. Ovi bodovi funkcionišu po principu „bod za dinar“, što znači da svaki bod unutar aplikacije predstavlja iznos od jednog dinara. Sakupljeni bodovi mogu se koristiti za razne pogodnosti, uključujući popuste na buduće usluge, specijalne ponude i ekskluzivne beneficije. Na taj način, lojalnost naših korisnika ne samo da se nagrađuje, već i direktno doprinosi unapređenju njihovog iskustva korišćenja aplikacije.

Vaše zdravlje u sigurnim rukama

Pogodnosti korišćenja Vizim Homecare aplikacije uključuju personalizovano iskustvo koje je lako za korišćenje, uz maksimalnu sigurnost podataka. Uzimajući u obzir kompleksnost zdravstvene nege, razvili smo alat koji je prilagođen korisnicima svih generacija, omogućavajući da se fokusirate na ono što je zaista važno – Vaše zdravlje i zdravlje Vaših najbližih.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin