Odbori

CSR Klub - sastanak na temu "Dostojanstvo na radu" i razvoja inkluzivne kulture u preduzećima

Sastanak je organizovan sa Centrom za istraživanje i razvoj društva IDEAS, Regionalnim info centarom, uz podršku Ambasade Francuske u Srbiji

Snimak sastanka možete pogledati klikom OVDE.

Tema sastanka bila je prezentacija projekta „Dostojanstvo na poslu“. Ovo je projekat koji su realizovali istraživački i razvojni centar IDEAS i Regionalni informativni centar RIC, uz podršku Ambasade Francuske u Srbiji, na temu položaja LGBTI radnika u Srbiji.

Gospodin Marko Milanović (direktor IDEAS-a) i gospodin Predrag Azdejković (direktor RIC-a) pružili su nam statističke podatke o statusu LGBTI radnika u Srbiji, o unutrašnjim i spoljnim merama koje kompanije mogu da primene kako bi se olakšala socijalna inkluzija LGBTI radnika i primeri kompanija koje su aktivne u ovoj oblasti. G. Bertrand Millet, ataše za saradnju u Ambasadi Francuske u Srbiji, predstavio je aktivnosti Ambasade po ovom pitanju.

Naši članovi su predstavili akcije ili buduće akcije u svojim kompanijama i razgovarali o mogućnostima saradnje, kao i o stvaranju mreže kompanija zainteresovanih za razvoj inkluzivne kulture.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin