Komora

CCIFS u Francuskoj: predstavljanje privrednog potencijala Srbije francuskim privrednicima

Francusko-srpska privredna komora CCIFS u oktobru mesecu učestvovala je na dva velika događaja u Parizu, posvećena poromociji izvoza francuskih privrednika i saradnji sa inostranim zemljama, među kojima je i Srbija.

Događaji #BIG i Business Booster Forum – Zona Evropa održani su 9. i 10. oktobra 2024. godine u Parizu i Levallois-Perret.

Business Booster Forum, u organizaciji CCI France International okupio je preduzeća iz 33 evropske zemlje, uključujući Srbiju, i ponudio je dan posvećen dinamici rasta malih i srednjih preduzeća i srednjih preduzeća (ETI) u Francuskoj. Među ponuđenim aktivnostima bila je i glavna prezentacija o Zelenom dogovoru za Evropu, panel diskusije o reindustrializaciji i digitalizaciji, kao i različite radionice i sesije umrežavanja koje su omogućile učesnicima da razviju relevantne strategije rasta. Generalna direktorka CCIFS Sanja Ivanić predstavila je privredni potencijal Srbije kao i francusko prisustvo u Srbiji, nakon čega je učestvovala i na B2B sastancima sa francuskim kompanijama. 

Sledećeg dana, #BIG, koji je organizovala Bpifrance, omogućio je Sanji Ivanić, generalnoj direktorki CCIFS, da istakne ekonomski potencijal Srbije pred francuskim privrednicima i investitorima. Učestvovala je na panelu o privredi i potencijalu u Srbiji zajedno sa ambasadorkom Srbije u Francuskoj (NJ.E.) Anom Hrustanović i Ivanom Stanković, predstavnicom Privredne komore Srbije.

Ovi događaji su takođe predstavljali ključne platforme za podsticanje razmene i podršku razvoju poslovanja u Evropi.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Više novosti

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin